Ayakkabı Bakımı

02-04-2018 15:27
Ayakkabı Bakımı
Ayakkabı ve Deri Eşyalarınızın BakımıUygun bakım ayakkabılarınızın ömrünü uzatır ! Ayakkabılarınız normal kullanım sırasında ter, toz, çamur, nem, yağmur gibi nedenlerden dolayıyıpranır. Ayakkabılarınız çoğunlukla deriden yapılmadır ve kendi cildiniz gibi bakıma ihtiyaç duyar.
Uygun bakımla:
-Ayakkabınızın ömrünü uzatırsınız. -Neme karşı korursunuz. -Konforunu artırırsınız. -Daha bakımlı ve güzel ayakkabılara sahip olursunuz.
Ayakkabı Bakımının Altın Kuralları
Yeni bir ayakkabı aldığınızda giymeden önce su geçirmezliğini sağlamalısınız. Bu, nem ve toza karşı ilk korumayı sağlar. Islanmış veya nemli ayakkabılar, ısıtıcı, kalorifer, soba fön makinesi gibi araçlarla kurutulmamalıdır. Bu kurutma işlemi derinin sertleşmesine, çatlamasına ve kırılmasına neden olur. Deri üzerindeki nem bir bez ile silinmeli ve doğal olarak kurumaya bırakılmalıdır. Bu işlem yapılırken ayakkabınızı bir kalıbın içersine koymanız ayakkabınızın şeklini koruması açısından tavsiye edilir. Bakım ve boya işlemi yapılmadan önce, mutlaka ayakkabınızın üzerindeki toz ve çamurları silmelisiniz. Çok sık boyanan ve giyilen ayakkabıların haftada en az bir kere hafif nemli bir bezle silinip kurumaya bırakılması tavsiye edilir. Mümkünse ayakkabılarınızı gün aşırı giymelisiniz. Böylelikle ayakkabılarınız en az bir gün dinlenme imkanı bulacaktır. Ayakkabınız daha iyi kuruyacak ve ayakkabınızın ömrü uzayacaktır. Son olarak her zaman ayakkabınıza uygun bakım ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.