Doğru Ayak Masajı Nasıl Yapılır?

02-04-2018 15:23
Doğru Ayak Masajı Nasıl Yapılır?

Doğru Ayak Masajı Nasıl Yapılır?

İyi ve doğru bir ayak masajı; Size sıcak ve rahat hissettiren oksitosin hormonunu yükseltir, Cinsel sinirler kümesine etki ederek uyarılmaya neden olur, Lenfatik drenajı uyarır. Sistemli masaj atıkların tahliye edilmesini sağlar. Peki doğru ve etkili ayak masajı nasıl yapılmalıdır?
1. Temizleyin. Eşinizle birlikte birbirinizin ayaklarını daha iyi temizlersiniz. Temiz ve rahat ayaklar için, sabun ve sıcak su içinde sıcak bir bez yardımıyla ayaklarınızı temizleyin.
2. Doğru losyonu kullanın. Özellikle lavanta kokulu olanlar erkek ve kadınlar için afrodizyak etkisi yaratır.
3. Ayağı bütünüyle ele alın. Refleksoloji (akupunktur ile bazı felsefi köklere erişim) tekniğinde, ayak vücut için bir metafor olarak görülmektedir. Ayak baş parmağı baş ve başın üst kısmını, tabandaki üst kısım hassas bölge olan boynu temsil eder.Dış kısmı omurgaya işaret ederken, iç tabanı göbek bölgesini temsil eder. Eşinizi rahatlatmak için taban bölgesinde uzun zaman geçirin. Masaja devam edin.
4. Ayak bileğimizdeki gerginliğin çoğu kez farkına varmayız. Biraz dinlenmek ve pasik olmak bileklere iyi gelecektir. Topuktan bacağa doğru ve yanları da kapsayarak ovun. Baş parmağınızı okşayarak bacaklara doğru hareket ettirin. Diplere basınç uygulayın. Parmak aralarına da uygulayın. 10 saniye boyunca basınç uygulayıp çekin. Ayak bileğini dize kadar ovun. Bu bölge dolaşım ve kalbi temsil eder.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.